Buruienilor este o problemă? Aflați cum puteți să-l păstrați sub control!

O altă problemă foarte comună este potopul de buruieni tine după plantare sezoane sezon cald, cum ar fi soia, mazăre și dolicul din Egipt. De fiecare dată când perturbă solul cu o bucată de echipament ca o grapă disc sau mașină de plantare, veți avea, probabil, o cultură fină de buruieni, care sunt din semințele care de ani de zile să crească în profilul de sol pentru șansa lor de multe ori aceste buruieni cultura cresc, le-ați plantat și sufoca la sfârșitul anului.

Eu folosesc această secvență de obicei, în primăvară, atunci când sezonul de plantare meu cald anual, amintiți-vă că glifosat (Round-up) este un contact și erbicid de bază non-reziduale. În cazul în care nu crește unele verzi și, în general, nu este activ. Ea nu are nici o activitate reziduală în sol și nu afectează semintele pe care le pregătesc pentru a planta.

Eu de obicei, se injectează în BASF zona care urmează să fie plantate pentru o bună parte sau întreaga parcelă are o bună rafala de buruieni de primăvară. In partea de sud, aceasta este, de obicei, în jurul valorii de la începutul până la mijlocul lunii aprilie. Așteptați aproximativ o săptămână și du-te și să lucreze solul cu un disc sau crabi sau orice lucrare dvs. principal este, de asemenea, echipamente.
Acest lucru perturbare a solului ar trebui să creeze într-un timp relativ scurt, o nouă buruieni peste complot, deoarece am văzut un covor bun de buruieni care iese la iveală, mă simt din nou, cu 41 de procente la glifosat (generic rotund-up). Așteptați doar 3-5 zile și să pregătească o pereche de top 3-4 inch de la sol din nou și a plantelor. Această a doua cerere de pulverizare pare într-adevăr la problemele de buruieni primăvara devreme pentru a reduce parcelele plantate. Introduce acțiunea pe care planta de timp pentru a se stabili și baldachin la umbra solului va reduce dramatic cantitatea de buruieni care pot crește.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *