7 sfaturi utile pentru cei care aleg capacul pentru saltele

Cum de a alege Bugs dreptul de a proteja salteaua de pat trebuie să fie conștienți de faptul că mai multe detalii:

Asigurați-vă că pentru a găsi densitatea materialului – mai aproape cu atât mai bine. Vă recomandăm să alegeți protectorii din poliuretan – ei haptic și foșnet în somn.
Cauza corectă în mod necesar capac de închidere Zip, nu lipicios și acoperite cu bare! Atunci când o acoperire de alegere, experții recomandăm să acordați atenție faptului că capacul cu fermoar ar trebui să aibă dinți foarte mici, care sunt aproape de a preveni pătrunderea de bug-uri în saltea, iar la sfârșitul blițului trebuie Dop de blocare trebuie să o împiedică deschiderea accidentală a capacului.
Integritatea capacului este de asemenea important: nu gauri, insertii subtiri, desene „Beauty” – doar o tesatura densa uniforma.

http://bg.sleepshop.bg/%D0%B7%D0%B0-Tencel-Plus_7730

Dacă ați da o privire mai atentă la dimensiunea acoperirii alegerilor, ați venit toți parametrii acoperă ca o mănușă. Uită-te la grosimea saltelei pentru a se potrivi in carcasa. Amintiți-vă că rama patului – este locul al doilea cel mai popular de ședere pentru bug-uri pat saltea. Și este de dorit să acopere, de asemenea, capac separat. caută soluții de compromis nu: cadru de primăvară ar trebui să fie, de asemenea, aruncat afară în cazul în care acesta este murdar, este imposibil să se acopere pentru a acoperi.
Nu cumpara capace realizate din pânză îmbibată cu substanțe chimice. Ele sunt impregnate cu insecticid și de către producător, pentru a ucide bug-uri pat la contactul și împingeți-le după aceea. Dar, dupa cum oamenii de știință dovedesc „aceste cazuri nu se va rezolva problema, dar cu privire la efectele de dormit chimice expuse” .. Prin urmare, acestea nu sunt recomandate ca o protecție împotriva insectelor – cauza este că face mai mult rău decât ploșnițe de sănătate.
Utilizare acoperă numai din fabrică. În elaborarea acestui alineat subiecții sunt întrebat cum „Cum sa faci o acoperire pentru saltele de bug-uri?” Pe forumuri profesionale. Ar trebui să fie clar pentru toți: pături de casă nu poate fi utilizat, este o risipă de efort și bani. huse pentru saltele din fabrică sunt testate și a constatat că mărimea deschiderilor între benzile de material pentru pătrunderea dăunătorilor nu este suficientă. Ele sunt durabile și sunt realizate din materiale speciale, cu fermoare puternice.
Mulți producători de a demonstra în mod specific că saltele „nu conține nici un vinil”, fără utilizarea de vinil, deoarece protectorii de vinil rula în continuare pe vânzare, dar acestea sunt ușor de rupt și producător scrie special pentru a maximiza, să se distanțeze de vechile fețe de masă ieftine .

Avem toate piața modernă acoperă studiate de bug-uri de pat și a făcut oamenii lui de sus care se potrivesc cu cerințele menționate mai sus. Toți producătorii promit că produsele lor vodoneprotsaemye și de a vă proteja de bug-uri, acarieni de praf și alți alergeni. Este așa? Să ne afară!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *